Your Cart
Om het winkelen nog leuker te maken, gebruikt Mirella Meubel cookies, als je doorsurft, ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Onze Werkwijze

Bestelling plaatsen
U kunt op de volgende manieren een bestelling plaatsen:

- Via:             www.mirellameubel.nl/contact-us 
- E-mail:       info@mirellameubel.nl
- Telefoon   010 226 45 00
- Op afspraak langskomen 

Een deel van ons assortiment kunt u bekijken in onze showroom. Tevens kunt u al onze stof- en skai-leder stalen bekijken. Het is ook mogelijk om de stalen mee te nemen. Bij overeenkomst kunnen wij ook langskomen om de bestelling ter plaatse op te nemen.

Onze Kwaliteit
De materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig geselecteerd. Onze skai-leder en stoffen zijn van topkwaliteit. De constructie van onze zitmeubilair is in belangrijke mate met MDF vervaardigd. Het is ook mogelijk om de kwaliteit naar eigen wens samen te stellen.

Betalen
Bij de bestelling dient u als particulier een aanbetaling te doen van 10%, voor bedrijven geldt 50%, tenzij anders overeengekomen. De betaling kunt u contant doen of per bank overmaken op onze rekening. Alvorens levering dient u het resterende factuurbedrag per bank over te maken.


Levertijd & Levering
Wij hanteren een razend snelle levertijd. Nadat de bestelling is geplaatst en de aanbetaling is gedaan, beginnen wij direct met de productie. Onze levertijd ligt tussen de 1 en 6 weken. De artikelen worden op de afgesproken leverdatum opgehaald of verzonden naar het opgegeven adres.

Bezorgen
Op uw verzoek levert het Mirella bezorgteam alle bestellingen. Alvorens de levering neemt onze Mirella bezorgteam contact met u op over de levering. Wij bezorgen van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 19:00 uur. Binnen 24 uur nadat u uw bestelling heeft geplaatst bevestigen wij de bezorgdatum middels een e-mail. Mocht deze datum u niet uitkomen dan kunnen wij in overleg de data veranderen. 

Bent u van plan een grote afname te doen binnen en/of buiten Nederland of moet uw bestelling op een eiland bezorgd worden? Neem dan contact op met ons.  

Verzendkosten
Bij de verzending met onze eigen bezorgservice hanteren wij een minimumtarief van € 75,- excl. btw aan bezorgkosten binnen een straal van 50 km, uitgaande van ons vestigingsadres (Industrieweg 25 Vlaardingen). Ligt het bezorgadres buiten deze straal, dan rekenen wij het minimumtarief 1,50 euro excl. btw per km.

- Kleine pakketten tot 31kg € 25,- excl. btw 
- Voor pallets binnen Nederland geldt € 75,- excl. btw incl. pallet.
- Verzending naar het Buitenland: Op aanvraag!


Controle
Voordat de levering geschiedt controleren wij de bestelling. U dient de bestelling bij de levering ook zelf te controleren.


Bestelstatus

U kunt per e-mail de bestelstatus opvragen. Als de maximale levertijd door onvoorziene omstandigheden wordt overschreden houden wij u hiervan op de hoogte.