Your Cart
Om het winkelen nog leuker te maken, gebruikt Mirella Meubel cookies, als je doorsurft, ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Over Ons

Mirella Meubel Fabriek
Vroeger waren er meubelmakerijen waar vaklieden luxe meubels aanboden aan de elite die het konden veroorloven. Vandaag de dag is hier gelukkig verandering in aangebracht en kan ook u luxe meubels met hoogwaardig comfort veroorloven. Ruimschoots tien jaar fabriceert Mirella Meubel comfortabele meubels in de royale, goed geoutilleerde werkplaats in Vlaardingen waar u ook de producten kunt bekijken in de showroom.
Onze creatieve designers en vaklui blijven voortdurend innoveren over het design, materialen en comfort om het te vertalen naar een mooi product. Met de hand en met de huidige technieken verbinden wij vakmanschap om het perfecte meubel te creëren. Met onze heldere blik op de toekomst en samen met u, zowel B2B als B2C, vervaardigen wij elk meubel op bestelling en op maat. Hierin zijn alle opties naar wens mogelijk tegen vaste lage prijzen. Onze producten worden gegarandeerd gefabriceerd tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding in onze meubelfabriek in Vlaardingen.


De collectie Mirella Horeca & Project Meubilair, Mirella Wholesale en Mirella Home wachten op u.


Mirella Horeca Meubilair & Project Meubilair
Denkt u aan uw eigen restaurant, lounge, nachtclub, eetcafé, hotel, een wachtruimte, een kantine, eetkamer of wilt u enkel een aantal stoelen en banken bij ons staat u in het middelpunt. Wij maken geen onderscheid tussen consumenten en bedrijven. Kortom, ieder telt. Kijk ook eens naar een aantal van onze afgeronde projecten en referenties.

1. Uw wens  
Samen met u brengen wij uw wensen in kaart. Vanzelfsprekend houden wij rekening met de uitstraling, uw doelgroep en de gewenste leverdag. Met onze jarenlange ervaring zullen wij uw ideale 
opstelling nagaan. U kunt zelf bepalen om uw gehele ruimte of juist een specifieke ruimte door ons te laten inrichten. U kunt kiezen uit een ruim assortiment aan verschillende soorten stoffen, hoogwaardig skai-leder en echt leder in meer dan 1000 varianten. Vele wandbanken, stoelen, tafels, led meubels, poefs, tafelbladen, tafelpoten, enzovoorts staan klaar om uw ruimte mooi in te vullen.
2. 
Uw bestelling   
Uw aankoop wordt direct bevestigd en wij gaan meteen aan de slag.

3. Uw ontvangst  
Wij hanteren een razend snelle levertijd. De levering wordt met zorg gedaan met eigen vervoer en door onze eigen mensen.
4.
Uw service  
Service is de grondslag van onze firma en wij doen er alles aan om u tevreden te stellen.


Mirella Home
Met een groeiend assortiment bieden wij u een ruime keuze aan kwalitatieve Home producten. Bedrijf of consument? Beide mogelijk, beide tegen scherpe prijzen. Lees hieronder verder over onze producten. 

Bedden, Matrassen en Toppers Goed slapen draagt bij aan een gezond en actief leven. Gaat u voor een strak design, elegantie, romantische, box spring, zoals u gewend bent kunt u op ons rekenen. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor enkel het matras of topper. 
Bankstellen, Hoekbanken, Longchairs en Wandbanken – U kunt kiezen uit comfortabele banken met standaardafmetingen en banken die afwijken van de standaard maten. Heeft u ooit gedacht aan een bank met uw afmetingen dat precies past in uw ruimte? Dat is bij ons mogelijk! Heeft u specifieke afmetingen, dan worden de banken op maat geproduceerd. Benieuwd hoe dit werkt? Neem contact op met ons! Aarzel niet om even naar de banken te kijken!
Stoelen en poefs - U kunt kiezen uit talrijke stoelen en poefs. Gecapitonneerde, houten, metalen, outdoor stoelen. De gecapitonneerde stoelen kunnen geproduceerd worden in ruim honderden kleuren. In verschillende soorten stof of leer, knopen, vlakke rug of nog eleganter met Swarovski Elements. Bovendien kunt u ook kiezen voor een aangepaste hoogte voor de rugleuning. De poefs kunt u geheel naar eigen wens laten maken qua grootte, stof, leer, kleur, stenen, knopen, enzovoorts. 
Tafels – U kunt kiezen uit vele tafels, zoals eiken, hpl, gelamineerd en natuursteen.

Led MeubelsDe Led meubels variëren van barmeubels, verlichte tafels en stoelen tot aan lounge meubilair. U kunt de Led meubels gebruiken ter decoratie als voor gebruik. Benieuwd naar de Led Meubels? Kijk dan hier.

 
​Mirella Wholesale

Bent u groothandel en of detailhandel? Wilt u groot afnemen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor alle Mirella producten, banken, tafels, tafelbladen, onderstellen, bedden en nog veel meer. Ook kunt u terecht voor andere producten, bijvoorbeeld: zelf ontworpen meubels. 
Mirella Meubel biedt producten aan tegen buitengewoon lage prijzen en superior kwaliteit. Onze maatwerk producten worden standaard gefabriceerd in Nederland. 

Waarom Mirella Meubel?

•   Eigen productie
•   Beste prijs/kwaliteit verhouding
•   Snelle levertijd
•   Ruim assortiment
•   Maatwerk
•   Unieke meubels
•   Eigen bezorgdienst
•   Verkoop aan bedrijven en particulieren
•   Garantie


Wij maken geen onderscheidt tussen ‘grote’ en ‘kleine’ klanten, consumenten en bedrijven, kortom ieder telt. U kunt onder andere als hotel zijnde bedden kopen in grote hoeveelheden, maar u kunt ook als particulier een bed kopen. Ons deskundige team is bereid om onafhankelijk advies te geven voor uw inrichting. Ben je ook benieuwd naar ons? Aarzel niet om contact op te nemen voor informatie of een prijsofferte.